Galajurk - The Perfect Dress

Welkom op
WWW.MOOIEJURKEN.COM
de website van The Perfect Dress Uitgaansmode te Amersfoort

 

 

GALAJURKEN

Bij The Perfect Dress vindt u de grootste en meest gevarieerde collectie aan galajurken. Van goedkope galajurken tot exclusieve galajurken, wij hebben het allemaal! Wij houden rekening met verschillende smaken, maten en budget. Onze collectie aan galajurken is daarom ook zeer uitgebreid. Wekelijks wordt de collectie aangevuld met prachtige galajurken. In onze winkel vindt u een grote afdeling met alleen maar galajurken. Alle feestjurken hangen op maat en zijn gesorteerd op kleur! Ook hebben wij professionele adviseuzes werken in de winkel waarvan het de passie is, om elke vrouw aan een prachtige galajurk waarin zij zich comfortabel voelen, te helpen.  Onze klanten komen van heinde en ver (Belgie, Maastricht, Enschede etc.) naar onze winkel vanwege de prachtige collectie en de goede service. Hierom staan wij dan ook bekend! Dus bent u op zoek naar een mooie galajurk en verlangt u daarbij de beste service? Dan bent u van harte welkom bij The Perfect Dress in Amersfoort! 

 

Bent u op zoek naar een mooie jurk? Komt u dan eens langs bij 
The Perfect Dress.
Wij hebben een ruime winkel met een enorm aanbod aan galajurken, cocktailjurken, avondjurken, feestjurken, cruisejurken, uitgaansjurken, kinderjurken, schoenen en accessoires.

Wij verkopen moderne en klassieke galajurken in alle maten en prijsklassen. De prijzen van onze cocktailjurken starten al vanaf 45 euro en van onze galajurken vanaf 75 euro.
0nze exclusieve merken galajurken beginnen vanaf 175 euro. Ook verkopen wij betaalbare trouwjurken. Onze verkoopsters kunnen u helpen om uw droomjapon te vinden. U kunt gewoon zonder afspraak langskomen en vrijblijvend komen passen en kijken.

The Perfect Dress is een toegankelijke winkel voor iedere vrouw die op zoek is naar een feestjurk voor allerlei gelegenheden zoals gala's, bruiloften, premieres, kerstfeesten, cruises of gewoon voor een leuk verjaardagsfeest!


​Kijk op onze site voor een impressie van de jurken die wij verkopen. Niet alle jurken zullen wij op de site plaatsen. De foto's zijn alleen een indicatie van de soorten jurken die wij verkopen. Wij plaatsen geen prijzen bij de jurken ( u wilt toch niet dat iedereen weet hoeveel u voor uw jurk betaald heeft?) Wel hanteren wij een sterrensysteem waardoor u een idee kunt krijgen in welke prijscategorie een jurk valt.


Dress to impress en kom naar The Perfect Dress!

Graag verwelkomen wij u in onze mooie winkel en zullen wij ons uiterste best doen  om u  met deskundig advies te helpen en te adviseren om uw droomjurk te vinden.

 

Prijsklasse
*          45 t/m 100​,-
**      100  t/m 150,-
***     150  t/m 199,-
****   199  t/m 395,-

1/7
Galajurken