Bent u op zoek naar een mooie galajurk of cocktailjurk? Zoek niet verder en kom naar The Perfect Dress! The Perfect Dress is een grote ruime winkel in Amersfoort met het grootste en beste aanbod aan galajurken, cocktailjurken, avondjurken, feestjurken, trouwjurken, dansjurken, kinderjurken, schoenen en accessoires.

 

Wij verkopen moderne en klassieke galajurken en cocktailjurken in alle maten en prijsklassen. Ook jurken om in te trouwen kunt u bij ons vinden. Bij The Perfect Dress zult u deskundig advies en de ouderwetse service krijgen die u verdient bij het kopen van een galajurk of cocktailjurk. Onze verkoopsters helpen u om uw droomjapon te vinden. U kunt gewoon zonder afspraak langskomen en vrijblijvend galajurken en cocktailjurken komen bekijken en passen.

 

Maten xxs t/m xxxxl

The Perfect Dress denkt aan alle vrouwen, ongeacht haar leeftijd of maat. Daarom verkopen wij galajurken en cocktailjurken in hele kleine maten maar ook galajurken en cocktailjurken in grote maten, naast de galajurken en cocktailjurken in de gangbare maten. Vaak worden deze maten 'vergeten' maar bij ons vindt u het grootste aanbod aan galajurken en cocktailjurken dat er is in deze maten!

 

Prijzen

Onze galajurken en cocktailjurken starten vanaf 49,95 EUR voor een cocktailjurk en vanaf 70,- EUR tot 179,95 EUR voor een galajurk. De exclusieve en designer modellen starten vanaf 179,95 EUR tot 495,- EUR

 

 

Er is ook veel vraag naar mooie feestjurken die makkelijker door te dragen zijn. Ook hier hebben wij aan gedacht. Wij bieden een leuke collectie feestjurken aan die geschikt zijn voor meerdere gelegenheden en leuk af te stylen zijn met een paar mooie pumps, sieraden en clutch. Ook deze feestjurken bieden wij aan in vele maten, dus ook plussize.

Dus bent u op zoek naar een betaalbare galajurk of cocktailjurk? En verlangt u daarbij naar de beste service en de laagste prijzen? Zoek niet verder en kom naar 
The Perfect Dress  voor dé perfecte galajurk of cocktailjurk!

 

 

Envy You is een toegankelijke winkel voor iedere vrouw die op zoek is naar de perfecte galajurk of cocktailjurk voor allerlei gelegenheden zoals gala's, bruiloften, premieres, kerstfeesten, cruises of gewoon voor een leuk verjaardagsfeest! Bij 
The Perfect Dress vindt u de meest diverse en up-to-date collectie aan galajurken en cocktailjurken. Door ons gespecialiseerde inkoopteam kunnen wij u de beste en de mooiste jurken aanbieden voor een leuke, betaalbare prijs. Voor jong en oud. Bij ons vindt u de grootste en meest diverse collectie aan cocktailjurken en galajurken dan welke andere winkel ook. Wij verlenen de beste service bij het vinden van de perfecte galajurk of cocktailjurk. Door het door ons gespecialiseerde inkoopteam kunnen wij u galajurken en cocktailjurken aanbieden die u in geen enkele andere winkel vindt!

 

Een gedeelte van onze collectie staat op de site, in de winkel zelf hangt nog veel meer! Wilt u de prijs weten van een galajurk of cocktailjurk? Klik dan op de foto om code te achterhalen en e-mail of bel ons. Wij zullen u binnen 48 uur een antwoord terug sturen.

1/7
Galajurken

THE PERFECT DRESS

------------------

 

The Perfect Dress

heeft mooie grote winkels in Amersfoort en in Den Bosch met de grootste en meest diverse collectie aan galajurken, cocktailjurken en feestjurken. Ook schoenen, accessoires en avondtasjes zijn bij ons verkrijgbaar. Met 10 paskamers en duizenden feestjurken op voorraad zijn wij de grootste galaspeciaalzaak in Midden-Nederland. Bij ons vindt u de meest prachtige jurken tegen een scherpe prijs. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Dress to impress en kom naar The Perfect Dress!

 

Parkeergelegenheid voor

de deur!!

ONZE SERVICE

---------------------------------

 

* Professionele adviseuses

* De beste service               

* Scherp geprijsd              

* Zeer makkelijk bereikbaar

* Grootste collectie            

* Binnenlopen zonder afspraak

* 7 dagen per week geopend

 

 

CONTACT

---------------------------------

Adres:

AMERSFOORT

Arnhemseweg 40,

3817 CH, Amersfoort:

Tel.: (033) 2852410 

DEN BOSCH
Orthenstraat 288
5211 SX Den Bosch

Email: 

info@Perfect-Dress.nl

The Perfect Dress Bloemendalsestraat 7 Amersfoort

 

 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     GESLOTEN

Dinsdag:        10.00 -  17.00 uur  Woensdag:   10.oo  - 17.00  uur Donderdag:  10.00 - 21.00   uur
Vrijdag:         10.00 - 17.00   uur Zaterdag:      10.00 - 17.00   uur  Zondag:        12.00 - 16.00  uur

       

  • w-googleplus
  • w-tbird
  • w-facebook

© 2012 by The Perfect Dress