COCKTAILJURKEN

Cocktailjurken - The Perfect Dress Amersfoort

Bekijk hier een gedeelte van ons aanbod in cocktailjurken. Een cocktailjurk is voor meer evenementen dé perfecte keuze! Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of diplomauitreiking? Of u nu voor het moderne model cocktailjurk gaat of voor het klassieke model, cocktailjurken creëren altijd een zeer mooie en vrouwelijke look!

 

Klik op de foto om de prijs en eventueel de code te achterhalen van de cocktailjurk.

 

 

The Perfect Dress verkoopt verschillende galajurken, zoals de beroemde fishtail modellen welke uw figuur prachtig laat uitkomen. Deze fishtail modellen geven u een prachtig silhouet. Een fishtail model galajurk begint strak en loopt vanaf de knieeen wijd uit. Ook verkopen wij strapless galajurken en cocktailjurken, maar geen angst! Voor dames die liever geen strapless galajurk of cocktailjurk willen hebben wij vaak bijpassende bandjes voor de jurk. Mocht de strapless galajurk of cocktailjurk geen bandjes hebben dan is er vaak de mogelijkheid om deze bandjes te laten maken. Op zoek naar een galajurk of cocktailjurk met wat bredere banden, ook daar hebben wij aan gedacht! Wij verkopen natuurlijk ook de welbekende overslag galajurk of cocktailjurk welke geschikt is voor elke leeftijd en elke maat. Door de 'overslag' van stoffen kunt u deze galajurk of cocktailjurk dragen zonder 'invisible underwear' of corrigerend ondergoed. Dus eigenlijk als u het zo bekijkt verkopen wij alle soorten galajurken en cocktailjurken die er zijn!

Galajurken

THE PERFECT DRESS

------------------

 

The Perfect Dress

heeft mooie grote winkels in Amersfoort en in Den Bosch met de grootste en meest diverse collectie aan galajurken, cocktailjurken en feestjurken. Ook schoenen, accessoires en avondtasjes zijn bij ons verkrijgbaar. Met 10 paskamers en duizenden feestjurken op voorraad zijn wij de grootste galaspeciaalzaak in Midden-Nederland. Bij ons vindt u de meest prachtige jurken tegen een scherpe prijs. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Dress to impress en kom naar The Perfect Dress!

 

Parkeergelegenheid voor

de deur!!

ONZE SERVICE

---------------------------------

 

* Professionele adviseuses

* De beste service               

* Scherp geprijsd              

* Zeer makkelijk bereikbaar

* Grootste collectie            

* Binnenlopen zonder afspraak

* 7 dagen per week geopend

 

 

CONTACT

---------------------------------

Adres:

AMERSFOORT

Arnhemseweg 40,

3817 CH, Amersfoort:

Tel.: (033) 2852410 

DEN BOSCH
Orthenstraat 288
5211 SX Den Bosch

Email: 

info@Perfect-Dress.nl

The Perfect Dress Bloemendalsestraat 7 Amersfoort

 

 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     GESLOTEN

Dinsdag:        10.00 -  17.00 uur  Woensdag:   10.oo  - 17.00  uur Donderdag:  10.00 - 21.00   uur
Vrijdag:         10.00 - 17.00   uur Zaterdag:      10.00 - 17.00   uur  Zondag:        12.00 - 16.00  uur

       

  • w-googleplus
  • w-tbird
  • w-facebook

© 2012 by The Perfect Dress